Livrare si plata

 

Termene de livrare:

Produse standard: 5-8 zile lucratoare
Produse non-standard: 9-14 zile lucratoare

Termenul de livrare al comenzii este valabil doar dupa ce va fi confirmat de catre un operator de vanzari cablul.ro, dupa momentul plasarii comenzii de catre client.

 

Costuri de livrare:

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 299 Lei (fara TVA).

Pentru comenzile cu o valoare sub 299 Lei (fara TVA) costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

Preturile de livrare sunt valabile pentru localitatile acoperite de Fan Courier. Pentru cele din afara ariei de acoperire se percepe o taxa suplimentara/km.

 

Modalitati de transport:

Produsele comandate pe site-ul cablul.ro se livreaza prin curier rapid, ales de catre vanzator, la adresa clientului.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. Daca sunt deteriorari vizibile ale coletului in momentul livrarii prin curier va rugam sa refuzati acceptarea coletului.

Vanzarile si livrarile se fac doar pe teritoriul Romaniei.

 

Program de livrari:

Coletul va fi trimis la adresa mentionata in comanda, dupa ce a fost confirmata telefonic sau pe e-mail.

Comanda dvs. va fi livrata in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului. Termenul de livrare nu include zilele de week-end si sarbatorile legale.

 

Modalitati de plata:

Ramburs (plata la curier): plata se face la primirea comenzii in momentul livrarii.

Ordin de plata: conform facturii proforme emise de catre firma noastra. Factura proforma este trimisa (prin e-mail) dupa lansarea comenzii si confirmarea acesteia de catre un operator cablul.ro. Daca nu ati primit proforma va rugam sa ne contactati. Comanda o sa fie livrata dupa ce primim confirmare ca au intrat banii in contul firmei noastre.

ATENTIE! Virati suma exacta de pe factura proforma (NU rotunjiti suma!).

 

 

*Cablul.ro va depune toate eforturile pentru a respecta termenele afisate, insa in cazul unor intarzieri de natura obiectiva Vanzatorului ii revine obligatia de a livra comanda intr-un termen maxim de 30 de zile conform Ordonantei 130/2000 cu modificarile si completarile ulterioare. In aceasta situatie Cumparatorul va fi notificat in scris sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.

*Ne rezervam dreptul de a NU mai procesa comenzile venite din partea clientilor pentru care s-au inregistrat refuzuri nejustificate constante și repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client, fara o notificare prealabilă.

SHOPPING CART

close